Híranyagok

VÁLASSZON PANASONIC HŐSZIVATTYÚT VAGY KLÍMÁT ÉS NYERJEN AKÁR 1 MILLIÓ FORINTOT!

 

panasonic_banner_1500x536.png

https://www.aircon.panasonic.eu/HU_hu/elhetobbotthon/

Állami támogatás

A 2021A 2021januárjától életbe lépő , 518/2020. (XI.25.) Korm . rendelet értelmében agyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásra jogosultak .Atámogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50% a, de legfeljebb 3millió forint lehet . A támogatás igénybevételéhez fele fele arányban kell elszámolni azanyagköltségeket és munkadíjatAtámogatás mellett mi további lehetőséget és kedvezmények biztosítunk.

Arészletekről és további információkról a Magyar Államkincstár oldalántájékozódhat Magyar Államkincstár (gov.hu)

Nyereményjáték

Itt a tökéletes alkalom, hogy a jelenleg elérhető 3+3 milliós állami otthonfelújítási támogatás nyújtotta lehetőség keretében belevágjon a tervezett átalakításokba. Korszerűsítse a meglévő fűtési és hűtési rendszerét vagy alakítson ki új megoldásokat és legyen Ön a szerencsés nyertes, akinek visszatértjük a berendezése árát, klíma vásárlás esetén 200.000 Ft-ig, levegő-víz hőszivattyú vásárlás esetén pedig 1.000.000 Ft-ig. Emellett minden megvásárolt Panasonic hőszivattyú mellé Aquarea Smart Cloud-ot adunk ajándékba minden végfelhasználónak.

Mit kell tennie, hogy részese legyen promóciónknak?
  • Vásároljon egy Panasonic hőszivattyút vagy klímát, és vásárlás után regisztrálja a készülék számláját a promóciós időszak végéig
  • Kérjük, csatolja a számlát a vásárlási időszak megjelölésével
  • Regisztráció után automatikusan részt vesz sorsolásunkon, ahol visszanyerheti megvásárolt készüléke árát a megjelölt értékhatárig

Miért válasszon Panasonic hőszivattyút vagy klímaberendezést?

A Panasonicnál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az otthonának megfelelő hűtési és fűtési megoldásokat. A hatékony Panasonic hőszivattyúk jelentősen csökkentik az otthonok vagy más létesítmények energiafogyasztását, ezzel harcolva a „zöld” ügyért, és a költséghatékony megoldásokért.

Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúi a 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően a piacon elérhető legszélesebb körű ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és a környezetkímélő megoldások új ingatlanok építésénél és a felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatóak.

Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Javítják a környező levegő minőségét. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.

Mi, a Panasonicnál így szeretnénk hozzájárulni egy jobb és élhetőbb világhoz. Több mint 60 év tapasztalattal a hátunk mögött, a világ több mint 120 országában jelen lévő Panasonic a légkondicionáló iparág egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, az említett célkitűzésekk

 

Az LG bemutatta ARTCOOLl névre keresztelt Wi-Fi-s légkondicionálóját - Teljesítmény, kényelem és dizájn: erre koncentrált az LG, amikor megtervezte legújabb légkondicionálóját, az ARTCOOL-t. Az új klíma, nevéhez híven, nemcsak okos és megbízható, de karcsú kialakításával, elegáns vonalaival a szemet is gyönyörködteti, így bármely stílusosan berendezett nappaliban vagy hálószobában megtalálja a helyét.

A készüléket sötét tónusokkal játszó dizájn és kifinomult luxus jellemzi, karcsú fekete tükörrel és kerettel az előoldalán, amely az egyébként is lélegzetelállító megjelenésnek különleges eleganciát kölcsönöz. Az ARTCOOL esztétikus kialakításával azonnal magára vonja a tekintetet, amikor a szobába lépünk.

A látvány mellett a készülék kiemelkedő kényelmi funkciói is le fogják nyűgözni a felhasználókat. Az ARTCOOL-t Wi-Fi kapcsolattal látták el, így okostelefonról és tabletről is könnyedén irányítható, ha letöltjük hozzá az LG SmartThinQ applikációját. Az appon keresztül nemcsak a lakásban, de az otthon falain kívül is kapcsolatot tudunk teremteni a készülékkel, így azt is megtehetjük, hogy már hazaérkezés előtt elindítjuk a klímát, hogy hűvös lakás fogadjunk bennünket, vagy ha éppen sietve távozunk otthonról, az ajtóból is kikapcsolhatjuk.

Search